14.2.2022

  Kevennämme mielellään tuki- ja liikuntaelin vaivoissa julkista sektoria parhaamme mukaan. 

 

Huomiotavaa Vastaanotolla:

Tule hetki ennen aikaasi. Viihtyisät tilamme houkuttelevat nauttimaan atmosfääristä, mutta pyrimme pitämään henkilömäärän minimissä. Alaikäisen kanssa tietysti huoltaja mukana, mutta jos mahdollista niin taustajoukko jos voi pysyä ulkoilmasta nauttimassa.

Kun saavut vastaanotolle: käy pesemässä kätesi ja käyty käsihuuhdetta tämän jälkeen.

Ota mukaan oma vesipullosi. Lehdet, palapelit ja lelut ovat edelleen korjattu pois.

Käytämme puhdistukseen desinfiointiaineita ja kertakäyttöpyyhkeitä mitä käytetään leikkaussaleissa. Nämä tappavat bakteereita itiötasolla, MRSA sairaalabakteeria, Norovirusta ja HIV:iä.

Perus käsihygieniamme lisäksi hoitojen välissä käymme läpi hoitopöydän, johon käytämme samaisia kertakäyttöpyyhkeitä hoitopöydän paljaisiin osiin. Jokaiselle potilaalle on varattu 100% kierrätetystä materiaalista suojapaperi hoitopöydän päälle.

Jotta käyntisi luonamme vastaanotoilla Helsingissä tai Nummelassa olisi mahdollisimman mielenrauhaa  vastaanottoille ilmanpuhtautta vaalimaan matalalämpöplasmatekniikalla toimivat Novaerus laitteet. Näitä irlantilaisia laitteita käytetään ympäri maailmaa mm. leikkaussaleissa ja teho-osastoilla. Laitteen patentoitu teknologia tuhoaa” virukset, bakteerit, itiöt, homeet ja hiivat tautia ja oireita aiheuttamattomiksi.”  Kun ilmassa vähemmän patogeenejä niin pinnoiltakin pitäisi jäädä vähemmän pyyhittävää. 

Novaerus NV 800 ja NV 200

TäsmäTerveys Helsinki & TäsmäTerveys Nummela vastaanotoilla ilman puhtautta vaalii Novaeruksen laitteet.