25.6.2020

Olemme poikkeustilan loputtua purkaneet rajoituksia ja toivotamme tervetulleeksi keväällä kaikki jotka ovat joutuneet vastaantottoamme välttelemään.

Kuitenkin huomioisimme mielellään hoitoajankohdat riskiryhmille aamupäivä voittoisesti tai varaten ainakin aikaa ennen ja jälkeen hoidon aina kun mahdollista, jotta voimme minimoida väkimäärä odotustilassa. Käytämme maskia ja vinyylihanskoja halutessanne.

Ilmoita näistä huomioista aikaa varatessasi.

 

Huomiotavaa Vastaanotolla:

Tule hetki ennen aikaasi. Viihtyisät tilamme houkuttelevat nauttimaan atmosfääristä, mutta pyrimme pitämään henkilömäärän minimissä. Alaikäisen kanssa tietysti huoltaja mukana, mutta jos mahdollista niin taustajoukko jos voi pysyä kesäkuumalla ulkoilmasta nauttimassa.

Kun saavut vastaanotolle: käy pesemässä kätesi ja käyty käsihuuhdetta tämän jälkeen.

Ota mukaan oma vesipullosi. Lehdet, palapelit ja lelut ovat edelleen korjattu pois.

Käytämme puhdistukseen desinfiointiaineita ja kertakäyttöpyyhkeitä mitä käytetään leikkaussaleissa. Nämä tappavat bakteereita itiötasolla, MRSA sairaalabakteeria, Norovirusta ja HIV:iä.

Perus käsihygieniamme lisäksi hoitojen välissä käymme läpi hoitopöydän, johon käytämme samaisia kertakäyttöpyyhkeitä hoitopöydän paljaisiin osiin. Jokaiselle potilaalle on varattu puhdas froteepyyhe / suojapaperi hoitopöydän päälle.

Jotta käyntisi luonamme vastaanotoilla Helsingissä tai Nummelassa olisi mahdollisimman mielenrauhaa  vastaanottoille ilmanpuhtautta vaalimaan matalalämpöplasmatekniikalla toimivat Novaerus laitteet. Näitä irlantilaisia laitteita käytetään ympäri maailmaa mm. leikkaussaleissa ja teho-osastoilla. Laitteen patentoitu teknologia tuhoaa” virukset, bakteerit, itiöt, homeet ja hiivat tautia ja oireita aiheuttamattomiksi.”  Kun ilmassa vähemmän patogeenejä niin pinnoiltakin pitäisi jäädä vähemmän pyyhittävää. 

Novaerus NV 800 ja NV 200

TäsmäTerveys Helsinki & TäsmäTerveys Nummela vastaanotoilla ilman puhtautta vaalii Novaeruksen laitteet.